Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

Hitit Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Çorum Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında dönem içi uygulama eğitimlerini Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde sürdürmekte olan Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencilerimizin ve Programımızda görevli öğretim elemanlarımızın da katıldığı etkinlikte, engelli kardeşlerimiz çeşitli oyunlarla ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Yaşadıkları zorluklarla mücadele sürecinde, engelli bireylerin ve ailelerinin yılın bir günü değil her günü yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Hoşgörü, yardımlaşma, merhamet ve vicdan hazineleriyle dolu yüreklerle engelsiz yarınlara…